Geniet van (h)eerlijk gefilterd water!

 

Alles wat leeft bevat water. Ons lichaam bestaat voor meer dan de 70% uit water. Als wij dagelijks optimaal water drinken, dan wordt ons lichaam beter gevoed en kunnen afvalstoffen efficiënter worden afgevoerd. Hierdoor blijven we gezonder.

Natuurlijk bronwater, zoals wij dat kennen, ontstaat doordat regenwater langzaam door diverse bodemlagen sijpelt. Hierdoor wordt het water gefilterd, neemt het belangrijke mineralen en sporenelementen op en word het in rivieren gevitaliseerd.

De Aqualine systemen bootsen dit proces na. Deze systemen zijn géén waterfilters die alleen water filteren. De Aqualine systemen zijn waterfilters die onder andere filteren, mineraliseren, vitaliseren en met de nieuwe filters ook alkaliseren. Oftewel gezondheid voor zowel lichaam als geest.
Water zoals water hoort te zijn’.

Door de meerstappenfilter worden ander andere lood, PFOS, GenX, virussen, bacteriën, zware metalen, medicijnresten, pesticiden, chloor, microplastics en hormoonresten uit het water gefilterd. En naar keuze kan het gefilterde water alkalisch (basisch) of pH neutraal gemaakt worden.

 

Aqualine  – Technologie

In de natuur ontstaat optimaal drinkwater doordat regenwater langzaam door verschillende bodemlagen sijpelt. Op deze manier wordt het water tegelijkertijd gefilterd en verrijkt met mineralen en sporenelementen die nodig zijn om zo gezond mogelijk door het leven te gaan. Al onze Aqua Vitae systemen werken volgens de wetten van de natuur en volgen dan ook dit principe.

  • Natuur
    De watertechnologie van de Aqualine bootst het water in de natuur na om water terug naar zijn oorspronkelijke vorm te krijgen.
  • Superieur in filteren
    De toestellen van Aqualine zijn aantoonbaar in staat hoogwaardig te filteren, onder andere op lood, chloor, chloramine, kwik en vluchtige organische stoffen.  Onze systemen maken van van kraan-, regen(ton)-, rivier- of slootwater helder en optimaal drinkwater, zoals het door de natuur bedoeld wordt.

 

Fase 1 - De Keramische Filter

Dit keramisch filter zit in de opvultank en heeft een fijnheid van 0,2 micron (0,0002 mm). Met dit voorfilter haalt u al een groot deel van de vervuiling uit het water waaronder bacteriën, onopgeloste calcium en magnesium deeltjes. Het water gaat langzaam door het filter heen en druppelt dan in het meerstappenfilter.

 

Fase 2 - De Meerstappenfilter

Het meerstappenfilter bestaat uit verschillende lagen en dragen bij aan een goede filtering:

1e laag
Hoogwaardig, met zilver geïmpregneerde, actieve koolstof type 30X60 met een hoge opname.
(meest voorkomend is type 20X40 met een grotere korrel en minder opname).

2e laag
Zeoliet balletjes. Milieu vriendelijke balletjes met een hoge adsorptiewaarde, filtert chloorverbindingen zoals trihalomethaan uit het water en diverse zware metalen, maakt het water zachter.

3e laag
Silica en combi balletjes. De balletjes zijn een combinatie van diverse stoffen waaronder Toermalijn, Zeoliet en Kaolien. Ze hebben een redox functie en een anti bacteriologische werking.

4e laag
Illite combi balletjes. Geven een ver infrarood frequentie af van 9,23 micrometer. Deze frequentie trilt in dezelfde frequentie als het menselijk lichaam. Hierdoor worden cellen geactiveerd, de micro bloedsomloop wordt gestimuleerd en neemt toe. Ze verzachten het water naar een pH van ongeveer 7,5. Verder hebben ze ook een anti bacteriologische werking.

5e laag (Aqualine 12)
Klei balletjes. Verhogen de zuurstof opname in het bloed en verbeteren de stofwisseling.

pH-ring

Deze pH ring verhoogt de pH van je drinkwater met 1 – 1,5 punt. Hierdoor wordt het water licht basisch.De inhoud van de pH ring bestaat uit: Magnetiet balletjes, zeoliet balletjes, toermalijn balletjes, alkalische balletjes en magnesium balletjes.Deze ring leg je onderaan tussen de mineraalstenen.Belangrijk om te weten, de Ph-ring draagt NIET bij tot de filtering van je water. Waarom alkalisch water drinken?

 

Mineraalstenen

Mineraalstenen gaan de mineralen die tijdens de filtering verwijderd zijn terug toevoegen. In de onderste tank liggen Elvan mineraalstenen. Een bijzonder vulkaangesteente wat slechts op een paar plekken op onze aarde voorkomt. De Elvan stenen  komen uit Zuid-Korea. Deze poreuze stenen bevatten van 18 verschillende mineralen die langzaam aan het gefilterde water worden afgegeven. We spreken dan over volgende mineralen & sporenelementen: calcium, kobalt, koper, chroom, germanium, jodium, ijzer, kalium, magnesium, mangaan, molybdeen, natrium, fosfor, selenium, silicium, zwavel en zink. De hoeveelheden die hierbij vrijkomen zijn vergelijkbaar met de mineralen die in natuurlijk water worden aangetroffen. Een deel van deze Elvan stenen zijn met colloïdaal zilver geïmpregneerd. Hierdoor kan er geen bacteriewerking plaatsvinden in het stilstaande water, waardoor het water langer houdbaar blijft.

 

Vitaliseren

Vitaliseren is een bijzonder proces waarbij de natuur wordt nagebootst. Water in de natuur zal zich nooit een in rechte lijn voortbewegen zoals ons drinkwater door buizen wordt gepompt. Het water in de natuur ruist tegen een steen of een andere oneffenheid in de rivier, valt langs een waterval naar beneden of wordt door een bocht gestuwd. Hierbij wordt het water in een werveling gebracht waarbij de watermoleculen (H2O) door middel van waterstofbruggen een mooie structuur krijgen. De magneetkraan bevat 4 verschillende magneten van 1200 Gauss. De plus en de min van deze magneten liggen om en om. Hierdoor wordt een werveling gecreëerd zoals dit ook in de natuur gebeurd. Door de magneetwerking worden er kleinere clusters van de watermoleculen gemaakt. Dit zorgt voor een hexagonale structuur, en dit zorgt dan ook weer voor een betere opneembaarheid naar ons lichaam toe.