Reactie plaatsen

Reacties

Vanessa
een jaar geleden

Hallo
Ik ben Vanessa, ik had door mijn zwangerschap type 2 diabetes gekregen. Ik had van mijn huisarts medicatie gekregen waar ik me niet lekker van voelde.
Zo was ik aan de praat geraakt met Veerle en verteld over de medicatie die ik had. En Veerle vertelde me dat ze me kon helpen!
Eerst had ik het moeilijk om te geloven dat ze me kon helpen. Andere voeding en supplementen. Zou het echt werk. Dus waarom niet proberen dacht ik. Alles om van de andere medicatie vanaf te raken!
Veerle heeft me alles uitgelegd wat ik allemaal moest doen. Het was niet altijd gemakkelijk.
Maar ik mag nu zeggen dat ik geen diabetes meer heb.
Veerle zo erg bedankt om me te helpen, je bent top!!

Serena
een jaar geleden

Mijn man had al meer dan een jaar last van steken /pijnen in de buikstreek. Na elk onderzoek dat de traditionele geneeskunde hem had voorgeschreven maar waar niets uit kwam, en het horen dat zijn pijn waarschijnlijk tussen zijn oren zat, kwam hij bij Veerle terecht. Hij leerde wat voor hem werkte en wat hij beter vermeed en gebruikte de voorgeschreven probiotica. Hij was ongerust over het feit dat hij enorm veel veranderingen zou moeten ondergaan in zijn voeding. Ook de ongerustheid bepaalde voeding nooit meer te mogen eten was er. Deze waren eigenlijk helemaal niet nodig, Veerle kent haar vak en staat klaar met raad waardoor dit allemaal heel goed meeviel. Het resultaat.... symptoomvrij en pijnvrij door het leven gaan!! Een wereld van verschil, en een echte aanrader. Nooit gedacht 100% terug de oude te kunnen zijn! Bedankt Veerle! X Serena

Carine
2 jaar geleden

Ik was op zoek naar een optimaal natuurlijk waterfilter-systeem. Uiteindelijk heb ik de Aqualine gevonden bij quintcoach.be/quintshop.
Goede service en persoonlijke feedback.
De waterfilter is TOP en het water smaakt heerlijk.

Sofie
2 jaar geleden

Onze dochter van 5 heeft al lang problemen met haar stoelgang, het werkt op heel haar systeem ze is snel moe heel gevoelig , altijd met tranen en veel pijn ā€¦ langs kinderarts geweest alles gedaan wat die voorstelde maar na een tijd merkten we geen verschil, dan toch eens naar Veerle gestuurd om te informeren of ze iets kon doen voor onze dochter , afspraak gemaakt , na de afspraak en het bespreken van de resultaten hebben we de voeding van onze dochter aangepast en een probiotica gegeven zoals Veerle had voorgesteld.
Eindelijk kan onze meid op een normale manier naar het toilet gaan , heeft ze geen pijn meer en blijven de tranen weg.
Bedankt Veerle voor de tijd die je nam om te luisteren , bedankt voor jou advies , maar vooral bedankt om onze dochter te helpen!

Nancy
2 jaar geleden

Mijn dochter had al 2 jaar onverklaarbare hoofdpijn. Allergie testen, neurologische onderzoeken en migraine medicatie brachten geen soelaas. Toevallig Quintcoach op Facebook tegengekomen en met de gedachte 'baadt het niet, schaadt het niet' een afspraak gemaakt bij Veerle. De lijst met 'verboden' producten was veelal wat mijn dochter graag en dus veel at, tja... Daags nadien gestart en na 10 dagen was de hoofdpijn zo goed als verdwenen. Na 15 dagen was ze echt weg. Wat een verschil, ik had/heb terug een blije meid in huis. Voedingsgewoontes en productkeuzes aangepast waardoor alle migraine medicatie kon weggegooid worden en de pijn verleden tijd is.
Wat zijn wij blij dat we Veerle gevonden hebben. DankjewelšŸ˜Š

Ann
2 jaar geleden

Opgeblazen gevoel, te weinig energie, niet goed in mijn vel zitten... dan toch eindelijk een afspraak gemaakt bij Veerle... na het onderzoek met een lange lijst "verboden" voedingsmiddelen naar buiten gestapt. Enkele weken erover gedaan om de moed en kracht te vinden om ermee aan de slag te gaan. Dat is nu 2 weken geleden, en wat een verschil ! Ja, het is soms zwaar en nog een lange weg te gaan, maar ik voel dat ik in een herstelfase zit, terug meer energie krijg, minder klachten & buikpijn heb. Vanaf nu kan het alleen maar de goede weg opgaan, dankjewel Veerle.

Anneleen
2 jaar geleden

Nooit gedacht dat ik na 38 jaar zware allergie en astma tijdens hoogseizoen van hooikoorts en allergie me op minimale dosis medicatie kon zetten zonder enige klachten te hebben. Zelfs reacties op bepaalde dieren en voedingsmiddelen zie ik sterk verminderen. Ondanks het soms zwaar is om het dieet vol te houden heb ik er een bepaalde balans in gevondenšŸ¤ž

Anneleen
2 jaar geleden

Oorspronkelijk ging ik de uitdaging aan om samen met Veerle een oplossing te zoeken tegen alopecia totalis in de hoop mijn haargroei terug te bevorderen.
Ik ben al 37 jaar lang gekend met (soms extreme) allergieƫn en astma. Deze veroorzaakte de laatste jaren verschillende longontstekingen. Vermoedelijk is dit ook een oorzaak van de auto immuunziekte alopecia. Aan de hand van de Quintanalyse hebben we ontdekt tegen welke voedingsmiddelen ik intolerant ben. Sinds september 2021 probeer ik me zoveel mogelijk te houden aan het mijden van deze producten. Jammer genoeg is er geen verbetering te zien ivm alopecia maar ivm mijn astma en allergieƫn zien we wel een opmerkelijke verbetering. Waar ik vroeger 10 soorten medicatie op een dag nam is dit nog maar naar 3 gegaan. Ook mijn energie is erop vooruit gegaan en migraine is sterk verminderd. Ondanks het soms moeilijk is me aan het dieet te houden is het zeker de moeite waard.

S. H.
2 jaar geleden

Sinds de geboorte had mijn zoontje (inmiddels 9 jaar) last van chronische bronchitis en kampte hij jarenlang met eczema. Door de eczema had hij voortdurend jeuk.
Na jarenlang aƫrosolgebruik en elke soort zalf gesmeerd te hebben, kwamen we in contact met het quint meetinstrument. Dit toestel geeft aan welke voedingsmiddelen niet verdragen worden.
De eczema van mijn zoontje is inmiddels volledig verdwenen en ook van luchtwegklachten is er momenteel geen sprake meer! Dit analysesysteem was voor ons een echte verlossing!

Claus Marc
2 jaar geleden

Gedurende een paar jaar heb ik een aantal dokters en dermatologen geraadpleegd ivm darm- en huidproblemen die me dan getest hebben op allergieƫn.
De oorzaken vonden ze niet echt en medicatie hielp niet meer.

Ik ben dan terecht gekomen bij Quintcoach Veerle , na opzoekingen over orthomoleculaire geneeskunde .
Na een uur testen en een grondige analyse , was het resultaat dat ik een aantal intoleranties had en het beter was van bepaalde voedingstoffen voor een periode te mijden.

Dankzij de bijkomende adviezen en de persoonlijke begeleiding van Veerle , is mijn lichaam zich aan het herstellen .
Ik kan deze behandeling alleen maar aanraden , want je krijgt een zicht over je klachten en hoe je het immuunsysteem kan versterken.

Bedankt Veerle voor de goede ondersteuning.